Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de jus d'orange
- 40 g de beurre
- 40 g de miel
- 600 g de navets, pelés et coupés en quatre
- du sel
- 1 c. à soupe rase de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d'eau
- 600 g d'échine de porc en dés de 2 cm
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1986 kJ / 476 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 29 g
Alternative recipes
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Bœuf tex mex au chou rouge
1h 5min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min
Porc aux abricots secs
55min
Céleri et pommes aux gésiers de canard
15min
Sauté de porc à l'orange
1h
Filet mignon de porc mariné
5h 15 min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Parmentier de boudin à la patate douce
50min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Tarte au navet et au cantal
1h 30 min
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55min