Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g d'huile d'olive
- 80 g d'oignons nouveaux
- 700 g de tomates, coupées en 4
- 1 branche de thym frais
- 150 g de vin blanc sec
- 30 g d'olives vertes dénoyautées
- 70 g de chorizo doux, coupé en rondelles
- sel
- poivre moulu
- 600 g calamars, détaillés en anneaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1780 kJ / 424 kcal
- Protein
- 55 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 16 g
Alternative recipes
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
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Encornets sautés à l'ail et au chorizo
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Calamars aux tomates, poivrons et paprika
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Encornets à la provençale
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Marmite du pêcheur
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Osso-buco de lotte
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