Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La meringue (la veille)
- 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
Le sorbet à la pêche (le jour même)
- 70 g de sucre en poudre
- 700 g de pêches, préalablement mondées, coupées en morceaux et congelées à plat
La crème chantilly au clou de girofle
- 60 g de sucre en poudre
- 6 clous de girofle
- 250 de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 de mascarpone
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1502.3 kJ / 357.9 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 42.8 g
- Fat
- 18.8 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Dacquoise aux framboises
2h
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Croustillant chocolat-framboise
16h
Boule coco-mangue
9h
Couronne fruitée
6h
Verano
12h 45min
Semifrio pêche-abricot
3h 35min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30min
Vacherin à la mangue et à la vanille
22h
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min