Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
La farce
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- 180 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 180 g de raisins secs
-
60
g d'alcool de poire
or 60 g d'alcool de prune
Les rissoles
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 991.4 kJ / 237.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Carbohydrates
- 22.8 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Briochettes aux pralines
3h 50min
Brioche des Rois aux orangettes
2h 20min
Cake aux figues
1h 10 min
Clafoutis aux cerises
50min
Schiacciata aux raisins
2h
Schiacciatina
2h 20min
Bugnes du carnaval
3h 35min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25 min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15min
Cake aux fruits confits
4h
Pizza romaine
1h 40 min
Confiture de clémentines
50min