Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 600 g de blancs de poireau
- 40 g d'échalotes
- 40 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre de cidre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 540.2 kJ / 130.8 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 5.2 g
- Fat
- 10.5 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Poireaux en vinaigrette de betterave
35 min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Poireaux vinaigrette au miso
35 min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 min
Navets vapeur (200-600 g)
30 min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Asperges sauce mousseline
1h