Linguine aux gambas
TM5 TM6

Linguine aux gambas

3.4 (5 ratings)

Ingredients

  • 3 brins de persil frais, feuilles lavées et séchées
  • 8 gambas entières, non décortiquées, têtes et queues à part
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 gousse d'ail
  • ½ c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre
  • 20 g de brandy
  • 50 g de vin blanc, sec
  • 400 g de coulis de tomates
    or 400 g de tomates concassées
  • 320 g de linguine pasta

Nutrition
per 1 portion
Calories
2485 kJ / 594 kcal
Protein
28 g
Carbohydrates
68 g
Fat
23 g
Fibre
4 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes