Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de persil frais
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 50 g de chapelure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1688 kJ / 408.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 10.8 g
- Fat
- 36.8 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Marmite aux palourdes
1h 50 min
Acras de morue
24h
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35min
Sauce rouille
10min
Rouille
10min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40min
Beignets de crevettes
35min
Moules au roquefort
40min
Sauce au roquefort
20min
Sauce vierge
10min
Moules à la crème et au vin blanc
45min
Aïoli traditionnel
10min