
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g d'oignons coupés en deux
- 200 g de carottes épluchées et en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g d'épeaule d'agneau désossé en morceaux (4-5 cm)
- 1 c. à café de gingembre moulu
- ½ c. à café de cannelle, moulue
-
2
pincées de poudre de safran
or 1 c. à café de poudre de curcuma séché - ½ citron
- 70 g de miel
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de sel fin
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu selon votre goût
- 400 g de semoule de blé
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 pincée de sel fin selon votre goût
- de l'eau
- 100 g d'abricots secs
- 60 g d'amandes
- 15 g de coriandre fraîche hachée
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 950 kcal / 3974 kJ
- Protein
- 44 g
- Fat
- 30 g
- Carbohydrates
- 125 g