Légumes farcis

Légumes farcis

3.7 19 ratings
Prep. 25 min
Total 1 h 20 min
4 portions

Ingredients

  • 2 courgettes (env. 130 g chacune)
  • 2 aubergine (env. 400 g chacune)
  • 2 oignons (env. 120 g chacun)
  • 500 g d'eau
  • 100 g de chapelure
  • 10 feuilles de basilic frais
  • 1 œuf
  • 20 g de lait
  • ½ c. à café de sel selon vos goûts
  • 1 pincée de poivre noir, moulu selon vos goûts
  • 10 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour le plat et gratiner

Difficulty

medium


Nutrition per 1 portion

Protein 9 g
Calories 1018 kJ / 243 kcal
Fat 10 g
Fibre 5.7 g
Carbohydrates 28 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...