Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à bombe
- 8 jaunes ďœufs
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g de jus de citron vert
La meringue
- 8 blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
Le coulis à la coriandre
- 100 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 10 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 971 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 38.1 g
- Fat
- 5.8 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Meringues à la pistache
2h 30 min
Gratin de raisin en sabayon
20 min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Salade d'orange au thé et à la rose
5h 30 min
Glace à l'estragon
12h
Crémeux glacé aux pêches
3h 45 min
Soufflé aux agrumes
30 min
Sorbet citron
8h 30 min
Sorbet au limoncello
3h 10min
Menu prêt à l'avance - Sorbet à la mangue et à la pêche et amaretti
2h 35min
Sorbet au citron et au limoncello
4h 10 min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3h 20min