Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 60 g de beurre doux
- 50 g d'huile de colza
- 200 g d'amandes effilées
- 125 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 5 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 340 g de miel d'acacia
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 20 g d'eau
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 801 kJ / 191 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 25.6 g
- Fat
- 9.2 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40min
Korma d'agneau
13h 50min
Manaïches au zaatar
2h
Pain marocain
3h 40min
Fatayers aux épinards
2h 5min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Cornes de gazelle
1h
Briouats
35min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Pizza lahmacun à la turque
1h