Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive
- 1 sachet de levure boulangère sèche (8 g)
- 500 g de farine
- 5 g de sel
- 3 c. à soupe de mélange d'épices à zaatar
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- fleur de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 2423 kJ / 578 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 30 g
In Collections
Alternative recipes
Pain aux pois chiches et dip au curry de légumes
1h
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30 min
Pains au beurre d'herbes
1h
Manaïches au zaatar
2h
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Fatayer au fromage et menthe
2h
Pain libanais épicé
3h 30 min
Falafels
24h
Focaccia au thym
3h
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1h 45min
Fatayers aux épinards
1h 40 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min