Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'amandes émondées
- 60 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 2 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 50 g de beurre fondu
- 40 g de miel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1987 kJ / 477 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 33 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Cornes de gazelle à la rose
45 min
Rivani (gâteau de semoule à l'orange)
1h 15 min
Baklavas libanais
1h 5min
Cornes de gazelle
1h
Petits babas rapides à la grenadine
30min
Focaccia à la crème de fromage
No ratings
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40min
Pastilla au poulet
1h 10 min
Fenetra de Toulouse
1h 30 min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Pain marocain
2h 45min