M'hancha (Escargot aux amandes)
TM5

M'hancha (Escargot aux amandes)

4.5 (26 ratings)

Ingredients

  • 500 g d'amandes émondées
  • 200 g de sucre en poudre
  • 30 g d'eau de fleur d'oranger
  • 1 pincée de sel
  • 85 g de beurre fondu
  • ½ c. à café de cannelle en poudre
  • 8 feuilles de brick
  • 1 œuf battu
  • 100 g de miel préalablement tiédi

Nutrition
per 1 part
Calories
1354.4 kJ / 323.7 kcal
Protein
7.9 g
Carbohydrates
28.6 g
Fat
21.6 g
Saturated Fat
4.2 g
Fibre
3.3 g
Sodium
67.3 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes