Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 200 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 100 g selera naciowego, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 20 g majonezu
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 1671 kJ / 399 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 22 g
- Lipides
- 33 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodium
- 74 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sałatka z czerwonych buraków i jabłek
1h 55 min
Sałatka ziemniaczana
50h
Sałatka z kapusty włoskiej i gruszek
25min
Sałatka z serem
5min
Sałatka rosyjska z burakami
1h 10min
Surówka z selera naciowego z jabłkowym sosem
10min
Sałatka jubileuszowa Agnieszki Wieczorek
25min
Sałatka z makaronem razowym
35 min
Sałatka z jarmużu z burakiem
45min
Sałatka z kalafiora, pomidorów, migdałów i oliwek
35 min
Surowa warstwowa sałatka w słoiczkach (dieta raw)
25min
Sałatka śródziemnomorska z kuskusem
50min