Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- máslo na vymazání
- 6 vajec, zvlášť žloutky a bílky
- 2 špetky soli
- 80 gramů sýru parmazánu nebo jiného podobného sýru, na kousky
- 350 gramů sýru, smetanového, 20% tuku
- 1 - 2 špetky pepře mletého
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 895 kJ / 214 kcal
- Protides
- 18.7 g
- Glucides
- 2.8 g
- Lipides
- 13.5 g
- Fibre
- 0 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1h 20 min
Spiralizovaná cuketa s krevetami a citrónovou omáčkou
25min
Jahodová terina s bílou čokoládou
24h
Telecí party klobásky
1h 10min
Rumový likér se skořicí a muškátovým oříškem
30min
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Pas d’évaluation
Hrášková terina s uzeným pstruhem
7h 45 min
Terina z rajčat
25h 20 min
Caribic shake
5 min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1h 15 min
Tresčí minifishcakes s hráškem
1h 10min
Krevetové lupínky
Pas d’évaluation