Appareils et accessoires
Stir Fried Pork with Chillies
Préparation 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
cooking oil10 g
-
garlic slices4 cloves
-
fresh ginger3
-
pork belly, skinless cut into 0.5 cm thick slices300 g
-
green chilli, fresh sliced diagonally200 g
-
lao gan ma sauce20 g
-
soy sauce, light10 g
-
dark soy sauce10 g
-
fresh red chillies sliced, to garnish2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
165 mg
Protides
7.2 g
Calories
1406 kJ /
336 kcal
Lipides
32.7 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
9.9 g
Glucides
4.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
First Flavours
30 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Thai Volcano Spare Ribs
2h
Mapo tofu
30min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1h 20min
Mango Pomelo Sago
1h 30min
Steamed Seafood Feast
1h
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Linguine with Bacon and Prawns
35min
Tomato-egg drop soup
20min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
KL Hokkien Noodles
35min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Pas d’évaluation
Crispy sticky sesame chicken
45min