Appareils et accessoires
Kabeljauwsoep met Spinazie
Préparation 10min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
ui in vier gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie20 g
-
visbouillon1000 g
-
aardappelen in blokjes (3 cm)500 g
-
bladspinazie, vers grof gehakt150 g
-
zout½ tl
-
Ras el Hanout1 tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1192.6 mg
Protides
31.2 g
Calories
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Lipides
7.7 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
26.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Soep, puur genieten
4 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Pad Thai
45min
Limoncello-Taart
2h 30min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Express Aardbeien Dessert
5min