Appareils et accessoires
Pittige Goulash met Donker Bier
Préparation 15min
Total 3h 10min
8 portie
Ingrédients
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
10 - 12 witte uiensjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1021.4 mg
Protides
36.6 g
Calories
1717 kJ /
410 kcal
Lipides
17.4 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
25.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Zalm met rijst en champignons
30min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Salmorejo
Pas d’évaluation
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Miso Udon Noedels
20min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Risottata met kip en champignons
40min