Appareils et accessoires
Pasta alla gricia
Préparation 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
pecorino romano in pieces (2-3 cm)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
guanciale in thin strips (5-10 mm)150 g
-
salt1 tsp
-
pasta, dried like half sleeves320 g
-
black pepper, ground as desired
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
6307.7 mg
Protides
93.4 g
Calories
9114 kJ /
2178 kcal
Lipides
94.5 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
34.2 g
Glucides
254.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Road to Rome
12 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Pas d’évaluation
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1h 15min
Bannock Bread
45min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Fresh Orange Juice
5min
Barbecued Mexican street corn
Pas d’évaluation
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min