Appareils et accessoires
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Préparation 15min
Total 25min
6 portie
Ingrédients
-
rode paprika's in vieren gesneden, steeltje en zaadjes verwijderd4
-
verse chilipepers2
-
uien in rondjes gesneden (5mm)2
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie voor te besprenkelen
-
rundvlees biefstuk1000 g
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
zout1 snuifje
Rode pepersaus
-
olijfolie120 g
-
zout naar smaak1 snuifje
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
461 mg
Protides
35 g
Calories
1900 kJ /
454 kcal
Lipides
32 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Zomer BBQ
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Verfrissende Melkdrank
5min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Soep
40min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30min
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation
Quiche met kool en broccoli
1h 30min