Appareils et accessoires
Macarons with Pistachio Ganache
Préparation 1h 30min
Total 2h 30min
32 portions
Ingrédients
French Meringue
-
egg whites from large eggs, slightly less than 4 (see Tip)100 g
-
almond, ground140 g
-
powdered sugar170 g
-
sugar85 g
-
food colouring, gel, any colour green (Wilton or Chefmaster, see Tip)½ tsp
Pistachio Ganache
-
pistachio nut, shelled, unsalted, peeled30 g
-
white chocolate chip140 g
-
heavy cream, 35% fat70 g
-
butter, unsalted cut into pieces60 g
-
almond extract, natural2 drops
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
10.4 mg
Protides
1.7 g
Calories
422 kJ /
100.9 kcal
Lipides
6.4 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
10.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Green Ombre Naked Cake
3h
Thai Volcano Spare Ribs
2h
Hot Dog Buns
2h
Creamy Feta Dip
5min
Ruby and strawberry bonbons
1h 40min
Sushi Rice
55min
Pistachio and chocolate kataifi slice
12h 45min
Temaki Sushi
1h
Pastrami
22h 30min
Peanut Butter Kiss Cookies
40min
Go-To Pizza Dough
1h
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min