Chicken Noodle Soup

Chicken Noodle Soup

4.6 228 évaluations
Préparation 15min
Total 50min
6 portions

Ingrédients

  • cooked boneless chicken, from pre-cooked roasted chicken cut into pieces
    14 oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh parsley leaves only
    2 heaping tbsp
  • yellow onions halved
    3 ½ oz
  • mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut into pieces
    11 oz
  • celery cut into pieces (½ in.)
    6 oz
  • unsalted butter
    ½ oz
    ½ oz extra virgin olive oil
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ - ½ tsp
  • chicken stock paste plus 40 oz water
    2 heaping tbsp
    40 oz chicken stock
  • egg noodles (long fresh egg pasta) e.g. Manischewitz brand
    2 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 170.5 kcal / 713.1 kJ
Protides 17.3 g
Lipides 4.4 g
Glucides 14.9 g
Fibre 2.7 g
Graisses saturées 1.8 g
Sodium 416.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...