Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta

Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta

4.7 413 évaluations
Préparation 10min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • yellow onions quartered
    2 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh flat leaf parsley leaves only (approx. 20 leaves)
    2 sprigs
  • fresh basil leaves only, plus extra to garnish (approx. 10 lg. leaves)
    2 sprigs
  • fresh chili seeds removed if preferred, plus extra to serve, (e.g. serrano)
    ¼ - ½
  • sun-dried tomatoes, in oil lightly drained
    3 ½ oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • chicken breast fillets skinless, in pieces (½ - ¾ in.)
    16 oz
  • heavy whipping cream
    9 oz
  • water
    12 ½ oz
  • dry white wine
    3 oz
  • chicken stock paste (see Tip)
    1 tbsp
  • penne pasta
    9 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 736.8 kcal / 3082.9 kJ
Protides 39.2 g
Lipides 34.1 g
Glucides 66.5 g
Fibre 5.5 g
Graisses saturées 19.3 g
Sodium 167.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...