Appareils et accessoires
Fettuccine Alfredo
Préparation 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
pecorino romano in pieces, plus extra to garnish6 oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste3 - 4 tsp
-
salt plus 1-2 pinches to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
unsalted butter in pieces5 oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
chopped parsley to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1077 mg
Protides
25.7 g
Calories
3645.8 kJ /
871.4 kcal
Lipides
56.2 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
34.2 g
Glucides
66.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pasta Favorites
23 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cooking Long Pasta
Pas d’évaluation
Cooking Long Pasta
Pas d’évaluation
Vegan Orange Crescent Rolls
Pas d’évaluation
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Sushi Rice
1h 5min
Orange Creamsicle Whip
10min
Spaghetti Carbonara
40min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Shredded Chicken Taco Filling
30min
Lemon Pasta
35min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min
Mac and Cheese (TM7)
20min