
Appareils et accessoires
Fettuccine Alfredo
Préparation 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
pecorino romano in pieces, plus extra to garnish6 oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste3 - 4 tsp
-
salt plus 1-2 pinches to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
unsalted butter in pieces5 oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
chopped parsley to serve
Infos nut. par 1 portion
Calories
871.4 kcal /
3645.8 kJ
Protides
25.7 g
Lipides
56.2 g
Glucides
66.1 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
34.2 g
Sodium
1077 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

One Pot Pastas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis