Appareils et accessoires
Vegan Oyster Mushroom Soup
Préparation 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
onions cut in halves120 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
80 g celeriac, cut in piecesEnglish celery stalks cut in pieces80 g
-
parsley root cut in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil30 g
-
water650 g
-
fresh oyster mushrooms cut in strips (0.5-1 cm)500 g
-
dried bay leaves2
-
allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt1 tsp
-
tomato purée15 g
-
dried marjoram2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
670 mg
Protides
6 g
Calories
663 kJ /
159 kcal
Lipides
9 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Celebrate our Uniqueness
19 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Bubur Lambuk Terengganu
50min
Bacon Mayonnaise
20min
Mapo tofu
30min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Banana Bread
1h 50min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Lamb Varuval
1h 10min
Chicken Macaroni Soup
30min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Pas d’évaluation