Broccoli Cream Soup with Croutons
TM6

Broccoli Cream Soup with Croutons

4.5 ( 191 évaluations )

Ingrédients

  • 1 garlic clove
  • 80 g onions quartered
  • 1 red chilli mild, deseeded, cut in pieces (optionnel)
  • 30 g unsalted butter diced
  • 100 g potatoes cut in pieces
  • 300 g broccoli florets and stalks, cut in pieces (see tip)
  • 700 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 ½ - 2 tsp salt to taste
  • 100 g bread diced (approx. 1-2 cm)
  • 1 - 2 tsp olive oil
  • 60 - 80 g Gorgonzola dolce (soft), crumbled, plus extra for serving (optional) (optionnel)
    ou Cheddar cheese cut in pieces

Infos nut.
par 1 portion
Calories
236 kcal / 990 kJ
Protides
9 g
Lipides
12 g
Glucides
20 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
7 g
Sodium
1570 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives