Appareils et accessoires
Vegan Aubergine Massaman Curry
Préparation 15min
Total 50min
4 portie
Ingrédients
-
uien gevierendeeld120 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten30 g
-
lange rode chilipeper ontpit, in stukjes gesneden1
-
olijfolie plus 2 eetlepels extra om te besprenkelen30 gram
-
citroensap, vers geperst50 g
-
water450 g
-
aubergines in blokjes gesneden (1-2 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 theelepel
-
maïzena (zetmeel)35 g
-
Thaise rode currypasta massaman30 g
-
kokosmelk150 g
-
agavesiroop20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt250 g
-
sperzieboon, diepgevroren100 g
-
champignon de Paris, vers gehalveerd100 g
-
zout plus extra voor kruiden1 theelepel
-
korianderbladeren, vers voor garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1160.1 mg
Protides
11.8 g
Calories
1894.9 kJ /
452.9 kcal
Lipides
25.9 g
Fibre
11.3 g
Graisses saturées
7.9 g
Glucides
44.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kokos Dahl
25min
Hummus
5min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
50min