Appareils et accessoires
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Préparation 30min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)400 - 450 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 10 g2 tbsp
-
water to cover
-
onion80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
harissa paste½ - 1 teaspoon
-
eggs4
-
dried chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
419 mg
Protides
10.5 g
Calories
1027.5 kJ /
245.6 kcal
Lipides
14.9 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
17.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (TM5)
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Date and nut balls
20min
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45min
Boiled pasta
20min
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Pas d’évaluation
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Skirt Steak Spiralized Salad
Pas d’évaluation
Tropical mocktail
10min
Chai vanilla mocktail
1h 15min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Passion fruit mojito mocktail
15min
Meat feast pizza
1h 30min