Appareils et accessoires
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Préparation 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
zucchinis ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
pine nuts30 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh oregano leaves only1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
semi sun-dried tomatoes100 g
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
filtered water80 g
-
walnut halves10
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7.2 g
Calories
856.4 kJ /
204.7 kcal
Lipides
12.5 g
Fibre
5.7 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (TM5)
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Udon with chicken and mushrooms
50min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Browned pork mince
20min
Gluten free madeleines
4h 25min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 30min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2h 20min
Boiled Eggs
20min
Green pea and feta hummus wraps
10min
Brown rice
50min