Appareils et accessoires
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Préparation 20min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
floury potatoes medium sized, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 - 600 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
olive oil plus 5 tbsp for frying40 g
-
eggs6
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
317.1 mg
Protides
8.1 g
Calories
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Lipides
21.3 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
18.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Spiralize
25 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2 h 30min
Dashi - Japanese stock
45min
Strawberries and Cream (TM5)
20min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM5)
No ratings
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 h 20min
Ghost meringues
12 h 25min
Salmorejo
10min
Molten Lava Cake
45min
Mango and ginger smoothie
5min
Christmas Quesadillas
55min
Beef Wellington
2 h 15min