Appareils et accessoires
Peach and custard cream muffins
Préparation 15min
Total 50min
6 pieces
Ingrédients
Creme patisserie
-
milk250 g
-
caster sugar35 g
-
plain flour30 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
vanilla bean extract2 tsp
Muffin mixture
-
canned peaches400 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
675.7 mg
Protides
12 g
Calories
2439.7 kJ /
583.1 kcal
Lipides
23 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
13.6 g
Glucides
82.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cafe-style muffins
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Triple chocolate muffins
20min
Orange sponge cake
1h
Bannofee Muffin
45min
Milo® mousse
1h 5min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Jaffa muffin
40min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Melting moments with lemon cream
45min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Chewy chocolate brownies
35min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Better banana cake
45min