Appareils et accessoires
Steaks with Mushroom Risotto
Préparation 20min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
sirloin steaks or Rib-eye2
-
olive oil to spray
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)1 oz
-
shallots1 oz
-
unsalted butter divided2 tbsp
-
fresh brown mushrooms5 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes cooking time5 ½ oz
-
dry white wine1 oz
-
water14 ½ oz
-
½ heaping tsp stock paste, meat or vegetablestock cube meat or vegetable½
-
salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
970.8 mg
Protides
80.2 g
Calories
5299.5 kJ /
1266.6 kcal
Lipides
71.4 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
30.6 g
Glucides
68.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Air-Fry Sensor
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Korean Barbecue Chicken with Rice
45min
Spaghetti Carbonara Pie
Pas d’évaluation
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Pizza Diavola
1h 30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Spaghetti Carbonara
40min
Cheese Wiz
10min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Steak au Poivre
20min