
Appareils et accessoires
Apple Tart
Préparation 30min
Total 1h
8 slices
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter chilled, cut into pieces, plus extra to grease2 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
salt1 pinch
-
homemade vanilla sugar½ tsp
-
water1 ½ oz
Topping
-
dessert apples (e.g. Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippin), peeled, quartered, cores and seeds removed31 - 35 oz
-
sugar1 oz
-
unsalted butter cut into small pieces½ oz
Infos nut. par 1 slice
Calories
222 kcal /
929 kJ
Protides
2 g
Lipides
10 g
Glucides
29 g
Fibre
2.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada

The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis