
Appareils et accessoires
Lemon Pound Cake
Préparation 15min
Total 2h
12 slices
Ingrédients
-
sunflower oil plus extra to grease2 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
lemons preferably organic, divided, zest (2 lemons) and (3 oz) juice2 - 3
-
sugar10 oz
-
corn starch2 ½ oz
-
large eggs3
-
whole milk6 oz
-
baking powder1 tbsp
-
confectioners sugar to dust1 oz
Infos nut. par 1 slice
Calories
288.7 kcal /
1208 kJ
Protides
5.4 g
Lipides
8.5 g
Glucides
48.9 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
1.6 g
Sodium
122.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada

The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis