Appareils et accessoires
Folded Herb Bread
Préparation 20min
Total 1h 10min
20 portions
Ingrédients
Dough
-
water10 ½ oz
-
1 ½ oz fresh yeast, crumbleddried instant yeast3 tsp
-
sugar½ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
-
oil1 ½ oz
Herb Butter
-
unsalted butter room temperature, plus extra, to grease4 oz
-
garlic clove1
-
yellow onion halved1
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
salt1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.5 g
Calories
734 kJ /
175.4 kcal
Lipides
7.1 g
Fibre
1.2 g
Glucides
24.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is Always Room at Our Table
26 Recettes
États-Unis
États-Unis
TM7™ Manifesto
200 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Ground Beef Taco Filling
25min
Meatloaf with Mushroom Sauce
Pas d’évaluation
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Spiralized vegetable crust pizza
Pas d’évaluation
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Mini Burger Sliders
1h 50min
Brownie Waffles with Chocolate Sauce
45min