Spaghetti Muffins
TM6 TM5

Spaghetti Muffins

4.0 (3 évaluations )

Ingrédients

Cheese Filling

  • non-stick spray oil
  • 30 g Parmesan cheese
  • 2 egg, large (65-70 g)
  • 60 g butter, unsalted, softened to room temperature

Pasta

  • 1135 g water
  • 1 ½ teaspoon salt
  • 225 g pasta, dried, type spaghetti, whole wheat

Sauce

  • 60 g onion
  • 225 g tomato sauce (approx. 1 can)
  • ½ teaspoon parsley, dried
  • ¼ teaspoon oregano, dried
  • ¼ teaspoon garlic powder
  • ¼ teaspoon onion powder
  • ¼ teaspoon salt
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 115 g mozzarella, cut into pieces (1 in.)
  • 170 g cottage cheese

Infos nut.
par 1 piece
Calories
709.5 kJ / 169.6 kcal
Protides
8.8 g
Glucides
14.8 g
Lipides
8.9 g
Fibre
2.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives