Orange-brined turkey (MEATER+®)
TM6 TM5 TM31

Orange-brined turkey (MEATER+®)

5.0 (19 évaluations )

Ingrédients

Orange brine and turkey

  • 4 oranges (see Tips)
  • 4500 - 5000 g turkey (size 46)
  • 2 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 dried bay leaves
  • 90 g salt
  • 100 g pure maple syrup
  • 1500 g water

Stuffing

  • 150 g brown rice
  • 1000 g water
  • 150 g brown onion, cut into halves
  • 3 garlic cloves
  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 20 g salted butter
  • 50 g currants
  • 500 g sausages, casings removed (see Tips)

Orange maple glaze

  • 80 g pure maple syrup
  • 30 g soy sauce
  • 4 whole cloves

Infos nut.
par 1 portion
Calories
7506 kJ / 1787.2 kcal
Protides
173.5 g
Glucides
37.9 g
Lipides
104.6 g
Graisses saturées
35 g
Fibre
5.9 g
Sodium
2128.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives