Number Cake

5.0 1 évaluation
Préparation 30min
Total 2h
16 portions

Ingrédients

Icing
  • granulated sugar
    9 oz
  • heavy whipping cream
    1 ½ oz
  • white chocolate for cooking, small pieces or callets
    6 oz
  • unsalted butter cut in pieces, room temperature
    1 ½ oz
  • mascarpone
    3 ½ oz
Whipped Cream
  • heavy whipping cream chilled
    14 oz
  • stabilizer for whipping cream
    ½ oz
Cake and Decoration
  • unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease
    9 oz
  • all-purpose flour plus extra to dust
    12 oz
  • granulated sugar
    5 oz
  • brown sugar
    3 ½ oz
  • pure vanilla extract
    1 ½ tsp
  • large eggs
    6
  • whole milk
    7 oz
  • baking powder
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • fresh mixed fruit to garnish
    17 ½ oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 568.4 kcal / 2378.1 kJ
Protides 7 g
Lipides 33.8 g
Glucides 61.5 g
Fibre 1.2 g
Graisses saturées 20.4 g
Sodium 104 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...