Appareils et accessoires
Number Cake
Préparation 30min
Total 2h
16 portions
Ingrédients
Icing
-
granulated sugar9 oz
-
heavy whipping cream1 ½ oz
-
white chocolate for cooking, small pieces or callets6 oz
-
unsalted butter cut in pieces, room temperature1 ½ oz
-
mascarpone3 ½ oz
Whipped Cream
-
heavy whipping cream chilled14 oz
-
stabilizer for whipping cream½ oz
Cake and Decoration
-
unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
granulated sugar5 oz
-
brown sugar3 ½ oz
-
pure vanilla extract1 ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk7 oz
-
baking powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
fresh mixed fruit to garnish17 ½ oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
568.4 kcal /
2378.1 kJ
Protides
7 g
Lipides
33.8 g
Glucides
61.5 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
20.4 g
Sodium
104 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Recettes
États-Unis
États-Unis