Appareils et accessoires
Panforte ice cream bombe
Préparation 25min
Total 48h 25min
8 portions
Ingrédients
-
pouring (whipping) cream (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey60 g
-
egg yolks4
-
ground cloves1 pinch
-
ground ginger1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
mascarpone cheese500 g
-
roasted almonds100 g
-
glacé cherries30 g
-
mixed dried fruit (e.g. dried cranberries, raisins, apricots, figs)200 g
-
dark chocolate broken into pieces200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
273.2 mg
Protides
12 g
Calories
3357 kJ /
799 kcal
Lipides
58 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
32.5 g
Glucides
59 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Passionfruit and macadamia truffles
3h 30min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Mango and labne slice
28h
Berry marshmallow slice
2h 30min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Custard
10min
Lemon cake
2h
Lemon tart
2h 15min
Pavlova towers
4h 30min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Tiffin slice
4h 30min
Black forest pavlova stack
5h 30min