Versions compatibles
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Meatballs, Rice and Peppers
- 1 shallot, halved
- 1 garlic clove
- ½ bread roll, stale, soaked in water then squeezed out
- 600 g beef mince, broken in pieces
- 1 large egg
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
-
½
tsp dried marjoram
ou dried oregano - 1 tsp mustard
- 1200 g water
- 250 g long grain rice
- 600 g mixed peppers, cut in strips (1 cm)
Curry Sauce
- 40 g unsalted butter, soft
- 40 g plain flour
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 2 tsp curry powder
- 2 pinches ground black pepper
- 1 pinch sugar
- 10 g lemon juice
- 50 g double cream
- 50 g milk
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3420 kJ / 818 kcal
- Protides
- 39.9 g
- Glucides
- 69.9 g
- Lipides
- 42.1 g
Recettes alternatives
Beef Stroganoff
1h
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Tuna Pasta
30min
Beef with Mushrooms
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Circassian Chicken
2h
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25 min
Chicken Korma
40min
Honeyed Chicken
25min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15 min