Versions compatibles
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Meatballs, Rice and Peppers
- 1 shallot, halved
- 1 garlic clove
- ½ bread roll, stale, soaked in water then squeezed out
- 600 g beef mince, broken in pieces
- 1 large egg
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
-
½
tsp dried marjoram
ou dried oregano - 1 tsp mustard
- 1200 g water
- 250 g long grain rice
- 600 g mixed peppers, cut in strips (1 cm)
Curry Sauce
- 40 g unsalted butter, soft
- 40 g plain flour
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 2 tsp curry powder
- 2 pinches ground black pepper
- 1 pinch sugar
- 10 g lemon juice
- 50 g double cream
- 50 g milk
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3420 kJ / 818 kcal
- Protides
- 39.9 g
- Glucides
- 69.9 g
- Lipides
- 42.1 g
Recettes alternatives
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Noodle soup
35min
Meatloaf
1h 20min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Meatballs with tomato sauce
45min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25min
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min