Chicken with creamy vegetable sauce
TM5 TM31 TM6

Chicken with creamy vegetable sauce

4.6 (100 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g water
  • 130 g carrots, cut in pieces
  • 60 g celeriac, cut in pieces
  • 25 g fresh parsley, leaves only
    ou 25 g celery leaves
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
    ou 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • 600 g chicken breasts, cut in strips (5 x 2 cm)
  • ½ tsp salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 150 g button mushrooms, cut in slices
  • 30 g plain flour
  • 100 g cream
  • 1 tsp Worcestershire sauce (optionnel)
  • 1 tsp lemon juice
  • 30 g butter, cut in pieces

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1432 kJ / 342 kcal
Protides
39 g
Glucides
10 g
Lipides
16 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives