Appareils et accessoires
Artichoke & Butter Bean Dip
Préparation 5min
Total 10min
550 g
Ingrédients
-
artichoke hearts, in oil drained (1 x 280 g jar artichoke hearts in oil)180 g
-
garlic clove1
-
tinned butter beans drained and rinsed (1 tin)400 g
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice20 g
-
natural yoghurt low fat120 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Protides
6.9 g
Calories
476.4 kJ /
113.9 kcal
Lipides
1.5 g
Glucides
19.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dips and Spreads
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Asparagus Risotto
45min
Pea Gazpacho
4h 15min
Asian Chopped Salad
20min
Pea and Mint Risotto
40min
Houmous Salad Dressing
5min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
White Bean and Feta Dip
5min
Hot Artichoke Dip
30min