Curried Parsnip Soup
TM6 TM5 TM31

Curried Parsnip Soup

4.8 (557 évaluations )

Ingrédients

  • 350 g parsnips, cut in pieces (3 cm)
  • 60 g onion, quartered
  • 50 g unsalted butter, diced
    ou olive oil
  • 1 tsp curry powder (e.g. Madras)
  • 750 g liquid vegetable stock (see tip)
    ou liquid chicken stock
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 20 g double cream
  • 60 g croutons
  • 1 heaped Tbsp fresh chives, snipped in lengths (3 mm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
691.4 kJ / 165.3 kcal
Protides
1.4 g
Glucides
17.9 g
Lipides
10.5 g
Graisses saturées
6.5 g
Fibre
4.9 g
Sodium
275.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives