Potato Buns
TM6 TM5 TM31

Potato Buns

4.3 (25 évaluations )

Ingrédients

Potato buns

  • 200 g Russet potatoes, cut in cubes (1 cm)
  • 70 g water
  • 120 g fresh milk, room temperature
  • 1 tsp dried yeast
  • 70 g sugar
  • 1 egg
  • 450 g high protein flour
  • 40 g butter, softened, plus extra for greasing
    ou 40 g olive oil, plus extra for greasing
  • ¼ tsp salt

Custard cream

  • 300 g fresh milk
  • 10 g butter
  • ½ tsp vanilla extract
  • 10 g plain flour
  • 15 g cornflour (starch)
  • 75 g sugar
  • 3 egg yolks
  • 2 tsp custard powder, instant
  • 1 egg, lightly beaten

Infos nut.
par 1 piece
Calories
434 kJ / 104 kcal
Protides
3 g
Glucides
19 g
Lipides
2 g
Fibre
0 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives