Mulligatawny Soup
TM6 TM5 TM31

Mulligatawny Soup

4.4 (186 évaluations )

Ingrédients

  • 3 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 150 g onions, quartered
  • 150 g carrots, cut in pieces
  • 150 g sweet potatoes, cut in pieces
  • 210 g dessert apples, diced (1 cm)
  • 2 tsp curry powder
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp paprika
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground turmeric
  • 15 g tomato purée
  • 100 g red split lentils
    ou 100 g long grain rice
  • 900 g vegetable stock
  • 2 pinches fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • sour cream, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
755 kJ / 180 kcal
Protides
5.6 g
Glucides
25.3 g
Lipides
6.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives