Cider-brined pork chops with apple dressing
TM6

Cider-brined pork chops with apple dressing

1.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Cider-brined pork chops

  • 350 g cider (see Tip)
  • 30 g sea salt, flakes
  • 1 tbsp rosemary, dried, chopped
  • 1 tbsp sage leaf, dried
  • 1 ½ tsp thyme, dried
  • ½ tsp black pepper, ground
  • 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
  • grapeseed oil, for brushing

Apple dressing

  • 1 apple, type Granny Smith, peeled, cored and cut into quarters
  • 2 tbsp cider vinegar
  • 2 tsp maple syrup, pure
  • 90 g grapeseed oil
  • 1 tbsp wholegrain mustard
  • 6 sprigs chive, fresh, cut into quarters

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2735.8 kJ / 651.4 kcal
Protides
48.9 g
Glucides
6.3 g
Lipides
48.3 g
Graisses saturées
11.1 g
Fibre
0.9 g
Sodium
194.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives