Appareils et accessoires
Sticky Gochujang Marinade
Préparation 5min
Total 10min
400 g
Ingrédients
-
coarse sea salt2 pinches
-
cider vinegar40 g
-
Korean chilli paste (gochujang)130 g
-
Conference pears cut in pieces (2 cm)150 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in rounds (5 mm)15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Sodium
1451.5 mg
Protides
4.7 g
Calories
502.7 kJ /
120.2 kcal
Lipides
2.1 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
22.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Magical Marinades
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cucumber and Mint Raita
25min
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Tandoori Marinade
10min
Garlic and Herb Butter
1h 10min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Tikka Paste
1h
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Chicken Tikka
4h 10min