Appareils et accessoires
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
Préparation 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
Tahini Yogurt
-
silken tofu, any type cut into pieces170 g
-
plain yogurt170 g
-
tahini45 g
-
honey1 tsp
-
vinegar1 tsp
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
Miso Mushrooms
-
water30 g
-
shiitake mushroom, fresh thinly sliced395 g
-
butter, salted30 g
-
2 tsp sherry wine, drymirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
sweet soy sauce (Kecap Manis) (see Tip)1 tsp
-
red miso paste (or akamiso)1 tbsp
-
white pepper, ground to season1 pinch
-
sourdough bread4 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1523.4 mg
Protides
24.8 g
Calories
2516.2 kJ /
601.4 kcal
Lipides
18.8 g
Fibre
7.2 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
86.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gut Health
9 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20min
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Pas d’évaluation
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Crackers from Kale Juice Pulp
45min
Steel Cut Oats
35min
Kimchi Tofu Soup
35min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min